Dugogodišnji partneri

NK Široki Brijeg se oprašta od Grbešića: Napustio nas je veliki čovjek

''Obitelji Grbešić izražavamo najdublju sućut, a našem dragom Mirku pokoj vječni''.
Sport / Nogomet | 23. 08. 2022. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je danas potvrđeno da je u 62. godini života preminuo poduzetnik Mirko Grbešić, na svom Facebook profilu oglasio se i NK Široki Brijeg čiji je Grbešić bio dugogodišnji sponzor.

''Ovoga poslijepodneva duboko nas je dirnula i ražalostila vijest o smrti Mirka Grbešića, velikog čovjeka, istaknutog humanitarca, vrsnog gospodarstvenika, vlasnika mnogobrojnih tvrtki u zemlji i inozemstvu te dugogodišnjeg glavnog sponzora i člana uprave NK Široki Brijeg''.

''O njegovom radu, najboljim ljudskim osobinama i životu svjedoče i svjedočit će mnogobrojni realizirani i od njega poduprti ili financirani projekti, kao profesionalni i prijateljski odnosi koje je imao i njegovao diljem Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i inozemstva''.

''Moderni stadion Pecara, po suvremenim standardima izgrađeni klupski kamp Musa-Karačić na Blatu i NK Široki Brijeg koji je postao prepoznatljiv u europskim nogometnim krugovima samo su neki od simbola u koje je pokojni Mirko Grbešić uložio sebe i svoj novac za svoje 62 godine života'', napisali su, te dodali kako je ''njegovom smrću svima koji su ga poznavali i s kojima je surađivao i kojima je nesebično pomagao nanesen je nenadoknadiv gubitak''.

''Obitelji Grbešić izražavamo najdublju sućut, a našem dragom Mirku pokoj vječni''.

''Počivao u miru Božjem'', stoji u priopćenju kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close