Grande Baka

Baka: Teško da će netko ponoviti tri uzastopne titule!

"Idemo do kraja, nemam previše ozlijeđenih igrača i možemo rasterećeno u posljednja dva meča pokazati kvalitetan nogomet", najavio je Baka
Sport / Nogomet | 12. 05. 2018. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva zadnja kola Premijer lige igrat će se za ‘kikiriki’. Sve je poznato.

Zrinjski je opet prvak, Željezničar osvajač Kupa, Sarajevo i Široki će također u Europu, u niži rang će Vitez i Čelik.

Baka je komentirao i izjavu za Gazzetu koja je u bh. medijima provučena kao odlazak s klupe 'Plemića'.

Možda se s novinarom Gazzete nisam dobro razumio, veza je bila loša, ja mu nisam rekao da mi je istekao ugovor. Rekao sam mu da sam u svakom trenutku, ako dođe prava ponuda, da sam slobodan sjesti s upravom kluba i predočiti im što mi se nudi", pojašnjava Slišković za SportSport izjavu koja je proteklih dana preplavila lokalne medije.

"I prije utakmice sa Širokim, dok nismo matematički bili prvaci, sjedao sam s Dankom Šulentom i pričao o idućoj sezoni, eventualnim pojačanjima. Sada razmišljamo gdje obaviti pripreme, kako dalje, pripremamo se na način kao da ja i dalje ostajem na mjestu trenera Zrinjskog. Situacija je takva da imam dogovor s klubom, da ako dođe ponuda koja se ne može odbiti da mi izađe u susret, ali ponavljam, ne pod svaku cijenu.

Snage i energije još imam, blizu je šezdeseta, ali imam volje za napredovanjem i radom, vidim se u ovom poslu bar još nekih desetak godina.

Sliškovićku ugovor sa HŠK Zrinjskim istječe 31. svibnja 2019.

Legendarni nogometni romantičar, u svoje igračko vrijeme umjetnik lopte i boem, kasnije je kao trener često bio osporavan, njegov nastup ismijavan i njegove metode bagatelizirane, ali danas ima perspektivu serijskog šampiona.

"Zadovoljstvo je veliko, posebno ono moje neko unutarnje zadovoljstvo. Napravili smo nešto što će netko u Bosni i Hercegovini teško ponoviti u neko dogledno vrijeme. Tri titule u nizu po prvi put u povijesti domaćeg prvenstva, otkada traje zajednička liga, nisu mala stvar", zaključio je jedan i jedini, grande Baka!

Totalno oprečno raspoloženje je u Zrinjskom, koji na Koševo ide kao svježe okrunjen prvak, ali Blaž Slišković je najavio da se Plemići nisu opustili, da će na Koševu odigrati maksimalno angažirano.

"Nećemo ići u Sarajevo sa predznakom prvaka, pokušat ćemo napraviti pozitivan rezultat. Igrači su umorni, vidjet ćemo tko će igrati, ali sigurno da ćemo Sarajevu suprotstaviti pravi tim. Idemo do kraja, nemam previše ozlijeđenih igrača i možemo rasterećeno u posljednja dva meča pokazati kvalitetan nogomet", najavio je Baka.

Jedan ćemo šplair možda gledati ovaj vikend kada, novi-stari prvak Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski, dolazi na Koševo u goste Sarajevu (nedjelja 17.00 sati).

Rezultatski nevažnu utakmicu za obje ekipe tako bi mogla obilježiti čestitka domaćih igrača prvaku, a s njom se slaže i trener bordo tima Husref Musemić:

"Ja nemam ništa s tim, ja ću im čestitati. Kako to ide, ne znam, nemam ništa protiv toga".

Kopirati
Drag cursor here to close