Korona malo pogurala...

Baka Slišković dobio otkaz kao trener u Hong Kongu

Iako više neće voditi momčad kao glavni trener, Blaž Baka Slišković će u sadašnjem klubu ipak ostati, a njegova nova uloga biti će savjetnička.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2020. u 20:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Kitchee SC / Bkaž Slišković stigao je u Hong Kong s velikim ambicijama

Blaž Slišković više nije trener Kitcheea, javlja Dalmatinski portal.

Legendarni Baka početkom srpnja poršle godine sjeo je na trenersku klupu kluba iz Hong Konga, ali se tamo ipak nije zadržao koliko je trebao, a za sve je kriv koronavirus.

Iako se u Hong Kongu nogomet još uvijek igra, ali je pitanje dana kada će i tamo stati sva sportska zbivanja. Jasno, sve se to odvija pred praznim tribinama, a klub je već krenuo sa svojevrsnom rekonstrukcijom.

Iako više neće voditi momčad kao glavni trener, Dalmatinski portal javlja kako će u klubu ipak ostati, a njegova nova uloga biti će savjetnička.

Foto: DP / Legendarni Blaž Slišković

Baka Slišković jedan je od najvećih nogometaša u povijesti BiH, a jednako tako riječ je i o pravoj legendi splitskog Hajduka, čiji se potezi i dan danas prepričavaju.

Slišković je na klupi Kitcheea skupio 5 pobjeda, 4 remija i jedan poraz, a na počeku svoje avanture u dalekom Hong Kongu odigrao je i jednu prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja i Pepa Guardiole.

Kopirati
Drag cursor here to close