Pretposljednja prepreka

Bajević: Kvaliteta je na našoj strani

Reprezentacije BiH je u srijedu obavila trening na stadionu Grbavica u Sarajevu, gdje će sutra igrati protiv Sjeverne Irske, u polufinalu play-offa za plasman na EURO koji će se igrati iduće godine.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2020. u 17:59 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Duško Bajević ističe kako je teško reći po čemu su Irci poznati, no da to svakako jeste reprezentacija koja ima jake motive, borbenost i zalaganje na terenu; jednostavno, ekipa koja daje sve od sebe.

 Ipak, Bajević vjeruje u svoje izabranike, te smatra kako je Bosna i Hercegovina po kvalitetu ipak u prednosti.

 "Po kvaliteti mislim da smo mi u prednosti. Da li ja ta kvaliteta tehnika, trčanje ili nešto drugo?... Ali, opet, mislim da na kvalitetama koje mi imamo možemo graditi igru i očekivati najbolje", poručio je Bajević.

 Na pitanje da li je poznato tko će sutra dobiti priliku od bh. reprezentativaca, Bajević je odgovorio kako sve ovisi od igre.

 "Sutrašnja utakmica je za nas veoma važna, sve su utakmice važne, ali ne mogu reći da su druge dvije koje ćemo igrati važne kao ova sutrašnja. Kada će tko dobiti šansu ne znam, ali sigurno će je dobiti", poručio je Bajević.

 Reprezentacija BiH će u četvrtak uvečer s početkom u 20.45 sati na Grbavici ugostiti Sjevernu Irsku u polufinalu play-offa za plasman na EURO 2020. Pobjednik će se plasirati u finale u kojem će u studenom ugostiti boljeg iz duela Slovačka – Republika Irska.

Kopirati
Drag cursor here to close