Napadač Širokoga Brijega

Bagarić: Želimo pobjedom vratiti potreban mir

Široki Brijeg i Tuzla City susret 8. kola Premijer lige BiH igraju u nedjelju s početkom u 19:30 sati na stadionu Pecara.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2019. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dolazi nam jedna vrlo nezgodna momčad koja je ušla odlično u prvenstvo za razliku od nas. Međutim, u ovom trenutku ne trebamo gledati na njih, nego samo na nas i našu igru. Sve naše misli usmjerene su na pobjedu. Ako mi budemo pravi, kako smo i više puta pokazli, nema nikakve sumnje u našu pobjedu. Želimo pobjedom vratiti potreban mir u momčad, a ujedno i čestitati 23. rođendan našim najvjernijim navijačima Škriparima'', kazao je za Bljesak.info napadač NK Široki Brijeg Dražen Bagarić u najavi nedjeljne utakmice protiv Tuzle City.

Široki Brijeg i Tuzla City susret 8. kola Premijer lige BiH igraju u nedjelju s početkom u 19:30 sati na stadionu Pecara.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Tuzla City (Dražen Bagarić)

Bagarić je u dosadašnja dva međusobna susreta dva puta donio pobjedu Širokom Brijegu nad Tuzlom City, a u nedjelju ima i treću priliku iako poručuje kako nije bitno tko će zabiti, nego je važnije upisati tri boda.

''Što se mene tiče, riješio sam ih dva puta, ali u nedjelju ne moram ja zabiti pogodak. Najmanje je bitno tko će zabiti samo da mi pobijedimo. Momčad i klub su uvijek iznad svakog pojedinca'', zaključio je Bagarić u izjavi za Bljesak.info.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close