Za Zakladu vatreno srce

Aukcija dresova Vatrenih

Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2020. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice ustupila online aukciji u humanitarne svrhe, "Vatreni" će isti primjer slijediti i večeras poslije prijateljske utakmice s Turskom.

Hrvatski reprezentativci su prošle godine dresove s utakmice protiv Mađarske ustupili online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupili više od 30 tisuća eura.

Isto će učiniti i nakon prijateljske utakmice s Turskom. Dakle, svi hrvatski reprezentativci koji će biti u zapisniku utakmice s Turskom dat će svoje dresove za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce, javlja Hina.

Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici. Ponude će se primati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije susreta.

Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

Kopirati
Drag cursor here to close