Novi Vatreni

Dalić na listu poziva stavio 23 igrača, izostavio Jedvaja

Dalić je na listu poziva stavio 23 igrača te je uputio još osam pretpoziva, među kojima je po prvi puta veznjak Bordeauxa Toma Bašić.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2020. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsku u studenom čekaju tri posljednje utakmice u ovoj godini.

'Vatreni' će 11. studenog igrati prijateljski susret u Istanbulu protiv Turske, a onda slijede susreti protiv Portugala i Švedske u Ligi nacija.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je danas objavio popis.

Dalić je na listu poziva stavio 23 igrača te je uputio još osam pretpoziva, među kojima je po prvi puta veznjak Bordeauxa Toma Bašić.

Ante Rebić se i dalje oporavlja od ozljede te je neizvjesno hoće li se oporaviti, a izbornik mu je zbog toga uputio pretpoziv.

Mislav Oršić ovaj put je direktno upao, a svoju priliku u slučaju otkazivanja nekog od reprezentativaca tražit će Antonio Mirko Čolak, Josi Juranović, Lovre Kalinić te Marin Pongračić koji se oporavio od mononukleoze.

A uvjerljivo najveće iznenađenje je pretpoziv Tinu Jedvaju. Stoper Bayer Leverkusena je već godinama dio reprezentacije, jedno vrijeme je bio neizostavan u prvih 11 gdje je krpao desni bok, prenosi 24sata.hr.

Na posudbi u Augsburgu je briljirao, ali sve se promijenilo povratkom u Bayer Leverkusen. Češće je izvan sastava nego na klupi, nema nijednu minutu, a to je utjecalo i na njegov status kod izbornika koji je već nekoliko puta izričito rekao da će kod njega igrati samo oni igrači koji su standardni u svojim klubovima.

Kopirati
Drag cursor here to close