Realu presudio bivši igrač

Atletico izvukao bod u posljednjim trenucima madridskog derbija

Nogometaši Real Madrida remizirali su 1:1 s gradskim rivalom Atleticom u 23. kolu La Lige. Bivši Realov nogometaš Llorente bio je u 93. minuti fatalan za Kraljevski klub.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2024. u 23:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U gradskom derbiju 23. kola La Lige nogometaši Atletica i Reala podijelili su bodove (1:1).

Strijelac za Kraljeve bio je Brahim Diaz u 20. minuti susreta, dok je za Atletico u sudačkoj nadoknadi drugog dijela pogodio Llorente u 93. minuti.

Carlo Ancelotti morao je ''krpati'' sastav nakon što je Ruediger ozlijedio koljeno na susretu protiv Getafea prije tri dana. Tako je na stopersku poziciju uskočio Dani Carvajal, a na njegovo mjesto na desnom boku obrane Lucas Vazquez.

Čitavoj plejadi ozlijeđenih igrača Reala pridružio se i Vinicius koji je na zagrijavanju osjetio bol te je na preporuku liječničkog tima Kraljevskog kluba ostao na klupi za pričuve.

Sažetak utakmice OVDJE

Bio je to četvrti "El Derbi Madrileno" ove sezone, pri čemu treći u manje od mjesec dana.

U rujnu je Atletico u ligaškom ogledu slavio sa 3-1, potom je Real sredinom siječnja pobijedio sa 5-3 nakon produžetaka u polufinalu Superkupa.

"Rojiblancosi" su se osvetili 18. siječnja u četvrtfinalu Kupa kralja eliminiravši Real Madrid sa 4-2, također nakon produžetaka.

Real se nalazi na prvom mjestu La Lige s dva boda više od drugoplasirane Girone i velikih osam bodova više od Barcelone. 

Pred Kraljevima je još jedan ključni dvoboj, sljedeći vikend dočekuju hit sezone Gironu na domaćem terenu. Utakmica se igra 10. veljače. 

Predstojeći suparnik zagrebačkog Dinama u Konferencijskoj ligi, Real Betis je pred 53.000 gledatelja odigrao 1-1 protiv Getafea.

Gosti su poveli u osmoj minuti golom Masona Greenwooda iz jedanaesterca kojeg je skrivio Abner. Izjednačio je Isco, također iz kaznenog udarca u 35. minuti.

GOLOVI

Villarreal i Cadiz odigrali su bez golova, dok je Celta Vigo kao gost slavila kod Osasune s uvjerljivih 3-0.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close