Velike riječi

As: Modrić je živa povijest nogometa

"S razinom igre kakvu ima, Luka će biti jedan od kamena temeljaca koje će Ancelotti imati u pohodu na 15. Ligu prvaka i 36. titulu španjolskog prvaka".
Sport / Nogomet | 19. 12. 2023. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je tijekom jučerašnje ceremonije proglašen najboljim veznjakom prošlog desetljeća u izboru španjolskog sportskog dnevnika AS. Kapetan hrvatske reprezentacije, koji na poziciji veznjaka u Realu igra od 2012., nije htio odgovoriti na pitanje hoće li i nakon ove sezone ostati u Madridu, no baš na tome inzistira kolumnist tog lista Tomas Roncero.

"Modrić je živa povijest nogometa, genij čiji se plamen nikad ne gasi. Nema zasluženije počasti od one koju mu As daje u ovoj večeri", napisao je AS u najavi večeri kojom je Modriću odano priznanje za sve što je postigao u karijeri. Na istom je tragu i Roncero, koji piše o "iskrenim ovacijama svih okupljenih gostiju i drugih dobitnika nagrada" te napominje da će taj "pljesak pomoći Hrvatu da spozna da njegovo nasljedstvo nakon 11 godina u našoj zemlji nadilazi sam nogomet".

"Modrić dobiva ovacije kamo god dođe. Kako je sijao, tako žanje. Neka ovo nitko ne shvati kao oproštaj od zadarskog genijalca. Dovoljno je samo analizirati njegov nastup u nedjelju protiv Villarreala", navodi se u kolumni i poentira:

"S razinom igre kakvu ima, Luka će biti jedan od kamena temeljaca koje će Ancelotti imati u pohodu na 15. Ligu prvaka i 36. titulu španjolskog prvaka".

"Nemojte zaboraviti i da Luka čeka Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Ono mu je već urezano u srce, postalo je opsesija kapetana Hrvatske koji se želi boriti da sunarodnjacima donese prvu titulu", dodaje se i zaključuje:

"S 38 godina Luka ima talent, snagu i inspiraciju da se bori za sve. Ne mogu zamisliti budućnost bez njega. Nadam se da mu je ovo prva od mnogih nagrada koje mu slijede, ali kao aktivnom igraču. Luka, ostani!"

Kopirati
Drag cursor here to close