Brazilac se vraća u Englesku?

Arteta zagrijan za Coutinha

"Radimo na tome, kako bismo razumjeli koje su naše potrebe i pronašli prava rješenja. Bilo bi nešto korisno promijeniti i kada je to jako teško uraditi" kaže Španjolac na klupi Topnika.
Sport / Nogomet | 28. 12. 2021. u 00:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pauzu u prvenstvu, Barcelonin Brazilac Coutinho je otputovao kući u Rio, kako bi u naselju Vargen Grande, jednom dosta siromašnom dijelu, gdje planira izgraditi svoj institut za obrazovanje i sport, dijelio humanitarnu pomoć. Nekih 500-tinjak paketa. Uskoro bi se trebao vratiti u Europu, ali je veliko pitanje do kada i koliko će se zadržati u srcu Katalonije. Jer u redovima Barcelone nisu ni približno zadovoljni onim što im je Coutinho ponudio za 130 milijuna eura.

Navodno u Barceloni traže načina kako bi se riješili Brazilca koji je s platom od 22 milijuna eura ujedno i najplaćeniji igrač. Prema posljednjim informacijama Coutinho bi se mogao vratiti u Englesku, jer već za koji dan njegovi agenti dolaze u London na pregovore s ljudima iz Arsenala. Arteta je već dao zeleno svijetlo i vjeruje da se Coutinho može vratiti u pravu formu.

"Radimo na tome, kako bismo razumjeli koje su naše potrebe i pronašli prava rješenja. Bilo bi nešto korisno promijeniti i kada je to jako teško uraditi" kaže Španjolac koji je itekako zadovoljan igrama njegove momčadi u posljednjih nekoliko kola.

"U svaku utakmicu ulazimo kako bismo nametnuli svoj stil igre i uspjeli smo dobrim dijelom. Jako sam zadovoljan posljednjim izdanjem protiv Norwicha, danas nije lako bilo koga pobijediti u gostima 5:0. Način na koji smo bili dominantni od početka i kvaliteta koju smo pokazali, to je nešto što me čini sretnim. Smjer u kojem momčad ide, kako rastemo, razumijevanje, jedinstvo i podrška naših navijača na svakom terenu uveliko su povezani s načinom na koji želimo igrati", zaključio je Arteta.

Kopirati
Drag cursor here to close