Nakon poraza na Goodisonu

Arteta: Put do naslova nije posut ružama

Morate se jako dobro braniti da biste preuzeli kontrolu i zaradili pravo nametnuti svoju igru. Na trenutke smo to činili, a na trenutke nismo bili dovoljno dobri da bismo dominirali u igri", rekao je Arteta.
Sport / Nogomet | 05. 02. 2023. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika serija Arsenala je prekinuta. Tamo gdje su navijači ovog kluba najmanje nadali, na Goodisonu. Everton je s novim trenerom u čvrstoj i borbenoj utakmici uspio osvojiti tri boda. Arsenal još uvijek ima pet bodova više od Manchester Cityja, ali momčad Pepa Guardiole danas igra protiv Tottenhama i ima priliku doći na samo -2.

"Znali smo da put do naslova nije posut ružama. Očekivali smo da taj put bude težak, a dokaz je i utakmica protiv Evertona. No, ne preostaje nam ništa drugo nego da nastavimo marljivo raditi i vratimo se na pobjedničke staze.

Ne, ne mislim, već smo odigrali puno takvih utakmica ove sezone. Ali svaka im čast, to je ono što oni treniraju svaki dan. Morate se jako dobro braniti da biste preuzeli kontrolu i zaradili pravo nametnuti svoju igru. Na trenutke smo to činili, a na trenutke nismo bili dovoljno dobri da bismo dominirali u igri", rekao je Arteta.

Kopirati
Drag cursor here to close