Nakon poraza od Bayerna

Arteta: Moramo proći ovaj bolan period

"Patit ćemo večeras i sutra, ustati, izaći na teren s istim stavom koji smo imali i nadamo se, pobijediti Wolverhampton. Moramo proći ovaj bolan period", naglasio je Arteta.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2024. u 16:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do prije samo nekoliko dana stvari su izgledale idealno. Nakon tolikih utakmica, Arsenala je trebao da dobije Aston Villu i preuzme vrh tabele. Vjerojatno bi nakon toga situacija bila nešto drugačija u revanšu protiv Bayerna.

Međutim, sve ono što je Arsenal gradio tijekom ove sezone se raspalo u samo tri dana. Činilo se kako Arteta drži situaciju pod kontrolom, međutim nakon Bayerna je Arsenal u problemu. Situacija u svlačionici nije dobra.

"Situacija u svlačionici je očajna. I ne mogu da pronađem prave riječi da podignem igrače. Volio bih da imam. Moramo da preguramo ovo. Moramo ostati blizu igračima. Njima je sada potrebno da imaju nekoga pored sebe tko će im pružiti podršku i ljubav. Moramo da nastavimo jer imamo veliku, veliku utakmicu u subotu. Želimo da pokažemo da smo sposobni da preokrenemo sezonu. Patit ćemo večeras i sutra, ustati, izaći na teren s istim stavom koji smo imali i nadamo se, pobijediti Wolverhampton. Moramo proći ovaj bolan period", naglasio je Arteta.

Kopirati
Drag cursor here to close