Dva boda više od Manchester Cityja

Arsenal slavio u derbiju, ponovo na vrhu

Bolju igru, Arsenal je krunisao golom u 61.minuti. Skaka je izveo kornera, a Gabriel je ugurao loptu u mrežu praktički s gol-linije.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2022. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal ne posustaje. I dalje drži vrh tabele, što je malo tko mogao očekivati nakon 13. odigranih kola ove sezone. Od mogućih 39 bodova, momčad Mikaela Artete na svom kontu ima 34, izgubili su samo pet.

Danas su Topnici uzeli tri boda na Stamford Bridgeu u velikom londonskom derbiju koji po kvaliteti nije opravdao očekivanja. Igralo se tvrdo, čvrsto, uz veliki broj prekršaja ali je ukupno gledajući Arsenal bio puno bolji od Chelsea čiji igrači za 95 minuta utakmice nisu stvorili niti jednu veliku priliku.

Arsenal je imao više loptu u svojim nogama i nekoliko dobrih prilika pred golom Mendyja. White je prijetio u desetoj minuti, dok je Jesus zamalo zakasnio na ubacivanje Martinellija.

Bolju igru, Arsenal je krunisao golom u 61.minuti. Skaka je izveo korner, a Gabriel je ugurao loptu u mrežu praktički s gol-linije. Priliku da povećaju prednost Arsenala imali su Skaka i Odegaard, ali je ostalo 0:1. Arsenal ima dva boda više od Manchester Cityja, te osam od Tottenhama. Chelsea je četiri utakmice bez pobjede u prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close