U samo tjedan dana

Arsenal opet ispustio dva gola prednosti

Imao je i Arsenal jedanaesterac u 54. minuti, nakon igranja rukom Michaila Antonija, ali je Bukayo Saka pucao užasno, pored gola. Da stvar bude gora sam odvije minute poslije, West Ham je stigao do izjednačenja.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2023. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavlja Arsenal prosipati bodove kada je najvažnije. U završnici sezone. U samo tjedan dana uspjeli su Topnici ispustiti dva gola prednosti i sada je veliko pitanje hoće li izdržati do kraja. Protiv West Hama su imali sve u svojim rukama, dva gola prednosti, jedanaesterac za 3:1, ali na kraju su osvojili samo bod. I sada Manchester City ima četiri boda zaostatka uz utakmicu manje.

Arsenal nije mogao bolje otvoriti utakmicu. Dvije akcije, precizne, točne, jednostavne, za 0:2 do desete minute. Gabriel Jesus je pogodio u drugoj minuti, Ødegaard osam poslije. Da je netko nakon pola sata utakmice rekao kako će se West Ham vratiti u igri, malo tko bi to potpisao. Ali valjda tako to ide u nogometu. Greška Partyja, pa onda jedanaesterac nakon što je Gabriel zaustavio Lucasa Paquetu u kaznenom prostoru.

Imao je i Arsenal jedanaesterac u 54. minuti, nakon igranja rukom Michaila Antonija, ali je Bukayo Saka pucao užasno, pored gola. Da stvar bude gora sam odvije minute poslije, sjajnim volejem nakon odličnog dodavanja Thila Kehrera pogađa Jarroda Bowena. Tek nakon 67 minuta igre Arteta je krenuo s izmjenama. Trossard, Jorginho, Fabio Vieira, Reiss Nelson i Eddie Nketiah, ali uzalud. Neke prave velike prilike Arsenal skoro pa i nije stvorio. U narednom kolu Arsenal dočekuje Southampton što je za Artetu i njegovu momčad najbolja vijest.

Kopirati
Drag cursor here to close