Christopher Nkunku

Arsenal izdvaja 100 milijuna za francuskog napadača

Topnici namjeravaju izdvojiti 100 miliona eura za Christophera Nkunkua koji je prošle sezone eksplodirao u dresu RB Leipziga.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2022. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Topnici s Emiratesa spremni su isprazniti blagajnu za napadačko pojačanje iz Bundeslige.

Ako je vjerovati britanskim medijima, Arsenal je spreman realizirati transfer od 100 milijuna eura što bi najveći u klupskoj povijesti.

Independent piše da Topnici namjeravaju izdvojiti 100 miliona eura za Christophera Nkunkua koji je prošle sezone eksplodirao u dresu RB Leipziga.

Francuz može igrati na poziciji lažne devetke, kao i na pozicijama iza napadača te bi sigurno predstavljao veliko pojačanje za klub iz sjevernog Londona.

Član Trikolora porijekom iz Konga je u minuloj sezoni bio zaista fantastičan sa čak 35 golova i 20 asistencija u svim natjecanjima.

U Bundesligi je protivničke mreže tresao 20 puta. S RB Leipzigom je osvojio DFB Pokal što je najveći uspjeh u povijesti ovog kluba.

Ukoliko ne uspiju dovesti Nkunkua kojeg žele PSG i Milan, Topnici će krenuti po Gabriela Jesusa koji je višak u Manchester Cityju poslije dolaska Erlinga Haalanda, javlja Sport Klub.

Kopirati
Drag cursor here to close