Igrači West Hama nezadovoljni

Antonio: Igrali smo protiv Bayera i trojice sudaca

Mi nismo igrali protiv jedanaest igrača Bayera, već imamo jako čvrst dojam da smo igrali protiv njih četrnaestorice. U pitanju su još glavni i dvojica pomoćnih sudaca", dodao je Antonio.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2024. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayer iz Leverkusena je već osigurao naslov prvaka Njemačke, ali kao ekipa ne posustaje. 44. put ove sezone u nizu su ostali neporaženi, iako su po tko zna koji put hodali po rubu. West Ham je imao 1:0, prepolovio je svoj zaostatak iz prve utakmice, gosti su u Londonu gubili do 89. Prije nego što će pogoditi Frimpong za konačnih 1:1.

Domaći igrači i navijači bili su nezadovoljni suđenjem na uzvratu protiv Bayera, a itekako je o tome govorio nakon utakmice i Michail Antonio, jedini strijelac West Hama.

"Jako sam razočaran ovakvim ishodom. Dali smo sve od sebe na terenu, ali teško je bilo boriti se protiv svih situacija. Itekako osjećam da su brojne odluke na našu štetu utjecale na konačan rezultat. Moramo ostati profesionalni makar je to teško nakon borbe koju ste vodili. I mi nismo igrali protiv jedanaest igrača Bayera, već imamo jako čvrst dojam da smo igrali protiv njih četrnaestorice. U pitanju su još glavni i dvojica pomoćnih sudaca", dodao je Antonio.

Kopirati
Drag cursor here to close