Metla radi

Andrea Pirlo već raskinuo ugovore s dvije zvijezde Juvetusa

Legendarni plejmekjer Stare dame sjeo šokantno na klupu seniorske momčadi samo devet dana poslije preuzimanja U-23 momčadi i već pokazao kako misli ozbiljno.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2020. u 22:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Higuain i Khedira zamoljeni su da potraže nove poslodavce

Andrea Pirlo nastavlja s revolucijom u Juventusu, a Igor Tudor jučer je i službeno napustio Hajduk te sjeo kraj legendarnog Maestra na klupu.

U subotu su talijanski mediji javili kako je talijanski prvak napravio dva reza u momčadi – Gonzalo Higuain i Sami Khedira dobili su sporazuman raskid ugovora i mogu potražiti novu momčad.

Legendarni plejmekjer Stare dame sjeo šokantno na klupu seniorske momčadi samo devet dana poslije preuzimanja U-23 momčadi i pokazao kako misli ozbiljno.

Prilova primarna zadaća bit će osvojiti Ligu prvaka, nešto što Sarri, Allegri i društvo nisu uspjeli napraviti unatoč tome što su imali sjajne momčadi, a on je započeo svoju eru škartirajući njihov višak. Zasad su već trojica igrača napustili Torino.

Nekoliko dana uoči odlaska spomenutog dvojca klub je napustio i Blaise Matuidi, koji je preselio u Inter Miami iz MLS-a.

Iskusni Higuain i Khedira su danas prekriženi, a ugovori su im raskinuti godinu dana uoči njihova službenog prestanka.

Time su godišnji budžet za plaće rasteretili Higuainova zarada koja iznosi 7.500.000 eura na godinu, a obojica trenutačno pregovaraju s Juveom oko odšteta koje će im isplatiti zbog ranijeg prestanka radnog odnosa.

Higuain je ove sezone zabio samo osam komada u 32 utakmice, a Khedirinu sezonu naprasno je prekinula ozljeda koljena.

Obojica su nekad igrali za madridski Real, u čijem je dresu Khedira ubilježio 99 nastpa (21 pogodak), a Higuain je u svojih 190 nastupa za Kraljevski klub postigao impozantnih 107 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close