Kad treneri gledaju 'različite' utakmice...

Ancelotti: Zaslužili smo pobjedu; Xavi: Mi smo bili bolji

"Zaleđa na Svjetskom prvenstvu su bila jasna, a ovdje ostaju upitnici. Je li bilo zaleđe? Ne znam. Utakmica je izgubljena. Zaslužili smo pobijediti, ali nismo zbog sitnih detalja. Ponosan sam na svoje igrače".
Sport / Nogomet | 20. 03. 2023. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U najvećem derbiju španjolskog nogometa Barcelona je na Camp Nou pobijedila Real Madrid sa 2:1 i pobjegla najvećem suparniku na 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja prvenstva.

Kod rezultata 1:1, u 81. minuti, Asensio je zabio nakon ubačaja Carvajala za vodstvo Reala, međutim nakon pregleda VAR snimke Realov pogodak je poništen zbog zaleđa.

S takvom odlukom nije se složio trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

"Zaleđa na Svjetskom prvenstvu su bila jasna, a ovdje ostaju upitnici. Je li bilo zaleđe? Ne znam. Utakmica je izgubljena. Zaslužili smo pobijediti, ali nismo zbog sitnih detalja. Ponosan sam na svoje igrače", kazao je Carlo Ancelotti nakon utakmice.

"To je bilo čisto zaleđe. Iznenadile su me Ancelottijeve riječi. Mislim da smo bili bolji i rezultat je pošten te zato volim VAR. Bez njega je sve puno teže, a s njim je rezultat pošteniji. Momčad se ispraznila i mene napunila ponosom", rekao je trener Barcelone Xavi, prenosi HRT.

Trener Barcelone u međusobnim susretima ove sezone ima više uspjeha. Nakon što je u listopadu Real s 3-1 slavio u La Ligi, tri naredna El Clasica pripala su Barceloni: Superkup Španjolske, polufinale Kupa kralja i jučerašnji prvenstveni susret kojim je praktično riješeno pitanje prvaka. 

Preostao im je još jedan međusobni ogled, uzvratni susret Kupa kralja, također na Campu Nou.

Video: HIGHLIGHTS | FC Barcelona 2-1 Real Madrid | LaLiga 2022/23
Kopirati
Drag cursor here to close