Nakon El Clasica

Ancelotti o Modriću: "Bio je spektakularan", Luka pohvalio Tonija

Nakon što je Real Madrid svladao Barcelonu 3:1 u sklopu 9. kola La Lige i time preuzeo čelno mjesto ljestvice, trener Ancelotti bio je pun hvale za Luku Modrića.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2022. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Majku svih utakmica prokomentirao je trener Reala Carlo Ancelotti.

"Sve je bilo ključno u ovakvim utakmicama. Morate odigrati kompletnu utakmicu, u obrani i u napadu. Momčad je bila odlična s loptom i bez nje, imali smo puno samopouzdanja. Nisam u ovoj utakmici htio ništa izmišljati kao u prošloj. Nije to dobro završilo. Ovog puta svatko je igrao na svojoj poziciji i prošlo je dobro. Modrić? Odigrao je spektakularno u sredini", rekao je Ancelotti.

Modrić je igru napustio u 79. minuti, a ispraćen je ovacijama. Mediji ističu neke njegove spektakularne poteze. U svlačionici Kraljevskog kluba Luka je pokazao dječačko radovanje nakon velike pobjede Reala u El Clasicu. 

"Sretni smo zbog pobjede i zbog igre. Zaista zadovoljni. Moramo i zahvaliti navijačima. Napravili smo što je trebalo napraviti u El Clasicu. Borili smo se i pobijedili. Odigrali smo kako treba, štitili i nadopunjavali jedni druge, a to je bilo ključno za pobjedu", rekao je Modrić pa posebno pohvalio Tonija Kroosa.

"Toni Kroos odigrao je sjajnu utakmicu, bio je čudesan i savršen. Što reći o njemu? Znam za što je sposoban".

Kroos je inače protiv Barce odigrao svoju 250 utakmicu za Real u La Ligi i očito je bio posebno inspiriran.

Video: LA LIGA (9. kolo): Real Madrid - Barcelona 3:1 / 16. 10. 2022.
Kopirati
Drag cursor here to close