Proslavljeni nogometni stručnjak

Ancelotti: Odbio sam Romu jer sam već bio potpisao za Bayern

Ancelotti nikada nije krio da je njegova želja da jednog dana bude trener Rome, kluba za koji je igrao u razdoblju od 1979. do 1987. godine.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2017. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni talijanski nogometni trener Carlo Ancelotti kazao je da je prije dvije godine dobio ponudu da preuzme Romu, ali i da je morao odbiti klub iz Rima, jer je već bio potpisao ugovor sa minhenskim Bayernom.

Ancelotti je prošlog tjedna dobio otkaz u Bayernu, nakon gostujućeg poraza u Ligi prvaka od Paris Saint-Germaina rezulratom 0:3. Nakon što je napustio klupu Bavaraca iskusnog trenera mediji su odmah počeli povezivati sa klubovima kao što je Milan, ali i sa reprezentacijom Italije.

“Predsjednik James Pallotta pozvao me prije dvije godine da preuzmem Romu, ali već sam potpisao za Bayern“, kazao je Ancelotti za talijanske medije, prenosi Anadolija.

Od tada Roma je promijenila tri trenera. Prvo je 2015. godine otpušten Rudi Garcia, kojeg je zamijenio Luciano Spalleti. Na kraju prošle sezone Spalleti je prešao na klupu Intera, a Roma je za njegovog nasljednika imenovala Eusebija Di Francesca.

Ancelotti nikada nije krio da je njegova želja da jednog dana bude trener Rome, kluba za koji je igrao u razdoblju od 1979. do 1987. godine.

“Neću ići na utakmice italijanske reprezentacije ili na milanski derbi, kako bi izbjegao bilo kakve špekulacije, koje bi mogle izazvati probleme bilo kome“, jasno je poručio Ancelotti.

Tijekom trenerske karijere, koju je počeo 1995. godine u Reggiani, Ancelotti je vodio Parmu, Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid i Bayern.

Kopirati
Drag cursor here to close