Uoči finala

Ancelotti o Modriću kao potencijalnom treneru; Komentirao i slučaj sa Mbappeom

Carlo je otkrio i da su svi njegovi najjači aduti spremni za sudar s Redsima.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2022. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Subotnja večer donosi nam spektakularni okršaj u Parizu. Real Madrid i Liverpool borit će se za naslov u Ligi prvaka, a u utorak je taj veliki susret pred novinarima najavio trener španjolskog kluba Carlo Ancelotti.

Jedno od prvi pitanja, sasvim očekivano, bilo je ono o Kylianu Mbappéu koji se dugo vremena spominjao i najavljivao kao pojačanje Reala, ali je na kraju u velikom preokretu potpisao novi ugovor s PSG-om.

"Poprilično je jasno da razmišljamo isključivo o meču koji je pred nama. Imamo poštovanje za odluke koje su pale i klubove koji su bili uključeni, no mi moramo razmišljati kako se što bolje pripremiti za finale", u uvodu će Ancelotti.

Carlo je otkrio i da su svi njegovi najjači aduti spremni za sudar s Redsima i kako izostanaka ne bi trebalo biti, a to je sjajna vijest za sve navijače Kraljevskog kluba.

"Cijeli je roster u dobroj formi. Marcelo ima manji problem, ali bit će dobro. Motivacija je ogromna. Ovo je najveća utakmica u svijetu nogometa i peto finale u osam godina za ovaj klub. Smireni smo i atmosfera je dobra".

Liverpool?

"Igramo protiv jedne od fizički najjačih momčadi svijeta. Kvalitetne momčadi. Fizički aspekt je važan, ali neće odlučiti ishod utakmice."

Real je imao zaista nevjerojatan put do finala, put prepun preokreta.

"Ako zaslužimo pobjedu, bit će to zbog onoga što ćemo napraviti u finalu, a ne onoga što smo napravili prije. Nismo pokazivali neku ogromnu kvalitetu, ali nije nas niti jedna ekipa pobijedila u predanosti i motivaciji. Mislim da to nije dovoljno za pobjedu, ali moramo se pobrinuti da to imam u finalu".

Pričalo se i o tome koje igrače Reala vidi kao potencijalne trenere u budućnosti.

"Casemiro, Kroos, Modrić - nisam baš siguran. Vide koliko težak posao treneri imaju u donošenju odluka. Ako njih pitate, oni i ne bi voljeli biti treneri", poručio je talijanski strateg, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close