Rekorder Carlo

Ancelotti: Nisam imao vremena razmišljati o porazu

"Nisam imao vremena razmišljati o porazu. Bilo je teško jer je City imao kontrolu nad utakmicom, ali iz posljednje šanse uspjeli smo izboriti produžetke. Sretan sam da smo u finalu, u Parizu protiv odličnog protivnika", rekao je Ancelotti.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2022. u 01:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvajao je naslove prvaka Europe, igrao finala, ali ova sezona je nešto posebno. Gledajući prije svega način na koji su eliminirali PSG, Chelsea i sada Manchester City. Jednostavno izgledaju kao momčad koja u nokaut fazi Lige prvaka ne može biti eliminirana.

Carlo Ancelotti je ušao u povijest kao prvi trener sa pet finala. Ako ode do kraja ove sezone, postat će prvi sa četiri pehara.

"Ne mogu reći da smo se navikli ovako živjeti, ali ono što se dogodilo večeras, dogodilo se i protiv Chelseaja i PSG-a. Ako moramo reći zašto, tradicija ovog kluba pomaže nam da se nastavimo boriti i onda kad se čini da smo gotovi. Utakmica je bila preblizu kraju i uspjeli smo naći posljednje atome energije. Igrali smo dobar nogomet protiv jakog protivnika.Kad smo uspjeli izjednačiti, imali smo psihološku prednost u produžecima. Nisam imao vremena razmišljati o porazu. Bilo je teško jer je City imao kontrolu nad utakmicom, ali iz posljednje šanse uspjeli smo izboriti produžetke. Sretan sam da smo u finalu, u Parizu protiv odličnog protivnika. Navikli smo na to. Bit će to izvrsna nogometna utakmica", izjavio je Carlo Ancelotti za BT Sports.

Kopirati
Drag cursor here to close