Don Carlo

Ancelotti izostavio Modrića, Benzemu i Ronalda iz svoje idealne momčadi

Primjerice, Karima Benzemu i Luku Modrića odlučio je preskočiti u svom odabiru najboljih koje je trenirao, a među 11 nema ni Cristiana Ronalda.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2022. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski mediji upitali su Carla Ancelottija neka sastavi momčad od najboljih igrača koje je trenirao po pozicijama, međutim Luke Modrića nema u momčadi.

Iako je to nezahvalna zadaća, odabrati najboljih 11 koje je ikad trenirao, talijanski stručnjak vjerojatno je najbolji čovjek za takvu temu jer je trenirao većinu legendarnih nogometaša današnjice.

Naravno, znao je da bi se mogao dovesti u nezahvalnu poziciju kod još aktivnih igrača, čak i kod nekih koji su mu još u sadašnjoj momčadi.

Primjerice kod Karima Benzeme i Luke Modrića, koje je odlučio preskočiti u ovom odabiru, a među najboljih 11 nema ni Cristiana Ronalda.

Zato su u njoj završili Buffon – Cafu, Silva, Terry, Maldini – Pirlo, Lampard, Zidane, Kaka – Ibrahimović i Ševčenko.

Misteriozno je kako njegov miljenik Luka Modrić nije uspio izgurati Franka Lamparda iz ove momčadi, a to mu zamjeraju čak i neki engleski navijači.

Mora se priznati da mu nije bilo lako odabrati jer je u svojoj karijeri osvojio po dvije Lige prvaka s Milanom i Real Madridom.

U karijeri je još vodio Parmu, Napoli, Everton, PSG, Juventus i Bayern, a dograbio je ukupno 22 trofeja. Zato će vjerojatno zauvijek ostati upamćen kako u idealnih 11 koje je ikad trenirao nije stavio Luku Modrića, Karima Benzemu, Cristiana Ronalda, Alessandra Nestu i njegovog imenjaka Del Piera, Clarencea Seedorfa…, prenosi Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close