Vječiti derbi

Akrapović: Očekujem da prekinemo niz loših rezultata i upišemo tri boda

Prvotimac Željezničara Edin Cocalić je dodao da u derbiju nema favorita, da u redovima "plavih" vlada pozitivna atmosfera, te da svi igrači motivirani pred derbi.
Sport / Nogomet | 29. 02. 2024. u 16:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradski rivali Željezničar i Sarajevo u nedjelju na Grbavici igraju vječiti derbi u okviru 21. kola nogometne WWin lige Bosne i Hercegovine.

Trener Željezničara Bruno Akrapović na pres-konferenciji kazao je da očekuje da njegova ekipa prekine niz loših rezultata i upiše tri boda.

Najveći derbi u BiH

''Pred nama je najveći derbi u BiH kada je nogomet u pitanju. Loši rezultati su s dvije strane, ali svi želimo dati sve od sebe da prekinemo niz. To nam je cilj. Analizirali smo obje dosadašnje utakmice, nevjerojatna i neshvatljiva je razlika u tim susretima. Igrači treba da ispoštuju pravila igre, očekujem da će u nedjelju pokazati reakciju'', kazao je Akrapović.

Smatra da je njegov tim u prve dvije utakmice pokazao dvije strane medalje.

''U prvoj bilo je apsolutno zalaganje i želja za uspjehom, a druga strana medalje je nonšalantnost protiv Širokog Brijega. Nadam se da to nećemo više ponoviti. Imamo kvalitetu, ali nismo pokazali onu želju i volju u Čitluku. Što se tiče same ekipe nedostajalo nam je par igrača na dvije utakmice, te nemam kompletnu sliku ekipe. Otežavajuća okolnost je da je pola ekipe se priključilo naknadno'', kazao je Akrapović.

Nije impresioniran

Kada je u pitanju igrački kadar Akrapović očekuje nastup Mekića, Bismarka i Mijića, dok povrijeđeni Pavić neće konkurirati.

Jučerašnji susret između Boraca i Sarajeva u Kupu BiH nije impresionirao Akrapovića.

''Nije bilo veće kvalitete, ali Sarajevo ima svoje igračke kvalitete i opasni su, uvijek mogu iznenaditi. Optimistično gledam na našu utakmicu. Sve je u našim rukama, možemo s ovom utakmicom podići i atmosferu u svakom smislu'', izjavio je Akrapović.

Prvotimac Željezničara Edin Cocalić je dodao da u derbiju nema favorita, da u redovima "plavih" vlada pozitivna atmosfera, te da svi igrači motivirani pred derbi.

Utakmica se igra u nedjelju od 18.45 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close