Uspjeh Čapljinca

VIDEO | Ajax na zanimljiv način predstavio Šutala

Sport / Nogomet | 22. 08. 2023. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ajax / Ajax na zanimljiv način predstavio Šutala 

Velik transfer napravili su Dinamo i Josip Šutalo, od jučer i službeno novi član Ajaxa iz Amsterdama, s kojim je potpisao ugovor do 2028. godine.

Hrvatski reprezentativni stoper bio je velika želja novog Ajaxovog trenera, Mauricea Steina, predstavnici kluba nekoliko su puta dolazili u Zagreb, sve dok transfer napokon nije i dogovoren.

Šutalo je napustio plave nakon atenskog razočaranja i sreću će potražiti u novom klubu, s kojim bi se možda u Europskoj ligi mogao i susresti. Naime, Ajax ove sezone čeka sudjelovanje u tom natjecanju ili Konferencijskoj ligi, ovisi kako prođu protiv bugarskog Ludogoreca.

U Ajaxu su Šutala dočekali raširenih ruku, a onda mu posvetili i sjajnu prezentaciju, prenosi Gol.hr

Na društvenim su mrežama Josipa predstavili prikazom njegova dolaska u Amsterdam, odnosno odradili su njegov POV (Point of view).

Tako vidimo trenutak nakon slijetanja i poruku Ajaxovog sportskog direktora Svena Mislintata te dolazak u trening kamp i upoznavanje s nekoliko novih suigrača.

Nakon toga je sreo legendu kluba Klaasa-Jana Huntelaara, a onda vidimo odlazak u autosalon, gdje ga je čekalo njegovo novo vozilo. Znamo da će vas zanimati što je to Josip dobio za vožnju po prekrasnom Amsterdamu.

Do kraja vidimo videopoziv Jakova Medića, koji mu je poželio dobrodošlicu, posjet svlačionici te napokon i to potpisivanje ugovora.

Josipu sretno, a vi pogledajte kako to sve izgleda.

Kopirati
Drag cursor here to close