Zapelo oko novog ugovora

Agent Alphonsa Daviesa: S Bracom je bilo puno lakše raditi

Prije nekoliko tjedana objavljeno je da je Bayern postavio ultimatum Daviesu koji mora odlučiti hoće li potpisati ugovor, a to je neugodno iznenadilo Kanađanina i njegovog agenta.
Sport / Nogomet | 28. 03. 2024. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alphonso Davies (23), kanadski lijevi bočni, na kraju sezone mogao bi napustiti Bayern München jer mu ugovor istječe 2025. godine i navodno će ga Bavarci "unovčiti" ovoga ljeta. Karijeru bi trebao nastaviti u Real Madridu u kojemu će biti član nove generacije 'Galacticosa'.

Davies je već nekoliko puta pregovarao s Bayernom, koji ga želi zadržati, no mladi Kanađanin odbijao je njihove ponude, a na posljednju nije ni odgovorio što je razbjesnilo klupske čelnike.

Prije nekoliko tjedana objavljeno je da je Bayern postavio ultimatum Daviesu koji mora odlučiti hoće li potpisati ugovor, a to je neugodno iznenadilo Kanađanina i njegovog agenta. Nije fer što je dobio ultimatum od Bayerna.

Odluku ćemo donijeti tek na kraju sezone kada budemo sigurni oko projekta i situacije oko budućnosti kluba", rekao je njegov agent Huoseh u razgovoru za Bild.

Potom je otkrio da su bili blizu potpisivanja novog ugovora prošle godine, dok je sportsku politiku Bayerna vodio Hasan 'Braco' Salihamidžić, koji je u međuvremenu dobio otkaz.

"Ružno je što Alphonsa napadaju sa svih strana. Prije godinu dana smo bili blizu dogovora, a onda su oni zamijenili skoro cijelu upravu kluba. Nitko nam se nije ni javio sedam mjeseci, iako sam i ja sam pokušao ostvariti kontakt, ali se ništa nije dogodilo. Sada nam daju ultimatum i mi bismo trebali reagirati u manje od dva tjedna jer je klub sada pod pritiskom jer im je trebalo puno vremena da poslože stvari nakon tih promjena? To zaista nije fer. Ovo je vrlo važan ugovor u Alphonsovoj karijeri i očekuju da donesemo odluku bez da znamo tko će biti trener iduće sezone i kako će momčad izgledati? To se neće dogoditi i zato smatram da nije u redu da se postavljaju ultimatumi, a takve stvari nisu riješene u klubu", poručio je Househ.

Kopirati
Drag cursor here to close