'To boli više od poraza'

Adžem: Protiv Zrinjskog nismo bili na željenoj razini

''Protiv Zrinjskog nismo bili na razini i to nas boli više od poraza'', rekao je Adžem.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2018. u 14:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara u srijedu na Grbavici dočekuju ekipu Čelika u susretu 22. kola premijer lige BiH. Željezničar će u ovom meču nastupiti pod imperativom pobjede nakon gostujućeg poraza u prošlom kolu od direktnog konkurenta u borbi za titulu, ekipe Zrinjskog iz Mostara.

Trener Željezničara Admir Adžem smatra da njegov tim u meču protiv Mostaraca nije bio na očekivanoj razini te da se loša igra ne bi trebala ponoviti u duelu sa Čelikom. 

''Protiv Zrinjskog nismo bili na razini i to nas boli više od poraza. Sada moramo popraviti utisak protiv Čelika i nadam se da će igrači pristupiti utakmici ozbiljno i agresivno. Imamo problem s ozlijedama stopera, ali vjerujem da će njihove zamjene odraditi posao. Utakmica protiv Čelika može biti nezgodna jer oni nemaju što izgubiti i igrat će rasterećeno'', rekao je Adžem na konferenciji za medije. 

Ističe da Željezničar mora u ligi za prvaka igrati sa svim protivnicima po dva puta, te da je ekipa razmišljala samo o meču sa Zrinjskim, kao što sada razmišlja samo o narednom protivniku - Čeliku. 

''Nadam se pobjedi koja bi vratila atmosferu u ekipi na odgovarajuću razinu. Idemo utakmicu po utakmicu i tako ćemo pokušati skupiti bodove. Ljestvica se mijenja kako neka ekipa upadne u krizu i ja se nadam da smo iz poraza od Zrinjskog nešto naučili'', zaključio je Adžem.

Napadač Željezničara Vojo Ubiparip ističe da ekipu Željezničara "boli" poraz od Zrinjskog, ali da su se svi igrači mislima već okrenuli prema Čeliku.

''Protiv Zrinjskog nismo pokazali pravo lice i to nas boli. Razgovarali smo i uvidjeli gdje smo pravili greške, a sada to želimo ispraviti protiv Čelika. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi'', naglasio je Ubiparip. 

Utakmica između Željezničara i Čelika će biti odigrana sutra u 15 sati na stadionu Grbavica.

Kopirati
Drag cursor here to close