Ipak nema nastavka Premier Lige?

Zrinjski se već priprema za narednu sezonu?

HŠK Zrinjski želi vjerovati da će se Premijer liga, Kup BiH i Premijer U19 liga nastaviti i završiti prema propozicijama natjecanja nakon što se za to steknu epidemiološki uvjeti
Sport / Nogomet | 08. 05. 2020. u 20:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon danas održane treće videokonferencije u organizaciji Nogometnog saveza BiH, HŠK Zrinjski želi još jednom ponoviti službeni stav kada je u pitanju nastavak prekinutih natjecanja zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

HŠK Zrinjski želi vjerovati da će se Premijer liga, Kup BiH i Premijer U19 liga nastaviti i završiti prema propozicijama natjecanja nakon što se za to steknu epidemiološki uvjeti, još više jer u svakom od njih HŠK Zrinjski ima realnu mogućnost za osvajanje trofeja.

U slučaju da se sva tri navedena natjecanja ipak ne budu mogla nastaviti, a što je danas više nego izvjesno zbog odluke Ministarstva zdravlja Republike Srpske o najranijem datumu (1. srpnja) početka profesionalnih natjecanja, HŠK Zrinjski će s razočaranjem morati prihvatiti i poštovati takvu odluku Nogometnog saveza BiH te se okrenuti natjecateljskoj sezoni 2020./2021.

   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close