Nas zanima samo pobjeda!

Vuletić: U Goraždu nas zanima samo pobjeda

Ova ofanzivna vezna igračica napominje kako njezinu ekipu očekuje dvoboj s relativno nepoznatim suparnicama.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2017. u 20:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 6. kolu Prve ženske lige FBiH ekipa ŽNK Široki Brijeg sutra gostuje kod ekipe SFK Libero u Goraždu. Bit će to dvoboj u kojem će trenutačno trećeplasirana ekipa u ligi ugostiti prvoplasiranu koja nakon pet kola ima maksimalan učinak bez primljenog pogotka uz gol razliku +45 (45:0).

O Emini ne razmišljaju

Ekipa mladoga trenera Ivana Kvesića na gostovanju u središtu Bosansko-podrinjske županije želi nastaviti svoju seriju kako bi s maksimalnim učinkom dočekali glavnog konkurenta ŽNK Emina iz Mostara u posljednjem prvenstvenom kolu jesenskog dijela prvenstva. 

No, priznaju s Pecare, o glavnim će konkurenticama za plasman u Premijer ligu BiH razmišljati nakon nedjeljne utakmice.

„Ne razmišljamo o Emini, usredotočeni smo samo na svoje igre na terenu. Idemo utakmicu po utakmicu. Znamo svoj cilj i tome smo podređeni. Idemo prvo svladati Libero u Goraždu, a nakon toga ćemo razmišljati o našim susjedama iz Mostara“, istaknula je Martina Vuletić u razgovoru za Bljesak.info nakon današnjeg treninga.

Libero velika nepoznanica

Ova ofanzivna vezna igračica napominje kako njezinu ekipu očekuje dvoboj s relativno nepoznatim suparnicama. Ekipa iz Goražda prošle sezone se „prošetala“ Drugom ligom FBiH - Skupina „Sjever“, a ove sezone su s kvalitetnim igrama nastavile i u višem rangu.

„Iskreno, SFK Libero nam je velika nepoznanica. O njima znamo samo na osnovu njihovih rezultata, nismo ih imale priliku gledati. No, to ne mijenja stvari. U Goraždu nas zanima samo pobjeda. Imamo kvalitetu i to ćemo potvrditi na terenu“, uvjerena je Vuletić.

Utakmica na stadionu „Midhat Drljević“ u Goraždu počinje u 14:30 sati. 

Kopirati
Drag cursor here to close