Pomoć s nebesa

VIDEO | U Splitu održana misa za uhićene navijače Hajduka

Sport / Nogomet | 26. 05. 2022. u 14:20 Bljesak.info
Misa za uhićene torcidaše

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Splitu je održana misa za navijače Hajduka koji su privedeni nakon sukoba s policijom poslije utakmice Dinamo-Hajduk. Misu je predvodio pater Jozo Čirko.

Prije mise pater Čirko je istaknuo da će se prvenstveno moliti za duhovni mir obitelji i djece koji su u pritvore, ali i za to da istina izađe na vidjelo.

"Molit ćemo da sutkinjama koje budu donosile odluke Bog da mudrosti da donose odluke po istini i pravdi, a ne prema nekakvog nalogu. Molit ćemo i za policajce i djecu koja su ozlijeđena da se što prije oporave i vrate na svoje dužnosti i u svoj normalan život. Za sve ćemo moliti", rekao je pater Čirko, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon informacije da će se danas održati misa, mnogi su odmah kontaktirali patera Čirka, među kojima su i majke uhićenih.

"Zvali su me jer poznajem sve. To su dečki koji su kod mene u crkvi ministrirali i koje poznajem od njihova rođenja. Nisu to meni neki strani tipovi nego djeca koju poznajem preko 18 godina. Njihove obitelji su normalne i nisu disfunkcionalne. Djeca su se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme" rekao je pater Čirko.

Kopirati
Drag cursor here to close