Policija - Torcida

Operiran muškarac prostrijeljen u masovnom sukobu Torcide

''Prema njegovoj izjavi, on nije bio aktivni sudionik onoga što se događalo, nego slučajna žrtva propucavanja, odnosno nečega što se dogodilo kao incident vatrenim oružjem.''
Vijesti / Flash | 22. 05. 2022. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac koji je ozlijeđen u sinoćnjem masovnom sukobu Torcide i policije hospitaliziran je u karlovačkoj bolnici, prenosi Index.

Kako doznaje HRT, operiran je jer je imao prostrjelnu ranu desne potkoljenice. Izvan životne opasnosti je i stanje mu je stabilno. Hina piše da se radi o mladom policajcu inicijala E.N.

"Zaprimili smo osobu koja je bila na mjestu događaja, međutim nejasna je njezina uloga u svemu tome. Prema njegovoj izjavi, on nije bio aktivni sudionik onoga što se događalo, nego slučajna žrtva propucavanja, odnosno nečega što se dogodilo kao incident vatrenim oružjem. Njegovo stanje je stabilno i dobro se oporavlja, nije ni na koji način vitalno ugrožen, radi se o prostrjelnoj rani potkoljenice i za sada je to sve skupa pod kontrolom i dobro", rekao je za HRT liječnik Suad Crnica.

Podsjetimo, najmanje dvije osobe zadobile su prostrjelne rane nakon što je policija upotrijebila sredstva prisile protiv navijača Torcide koji su napali policajce. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close