Čeka se Nyon

Poznati potencijalni protivnici Zrinjskog u Ligi prvaka

Zrinjski će kao prvak BiH igrati u prvom pretkolu Lige prvaka, a našao se na posljednjem mjestu nositelja s koeficijentom 3,75.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2018. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog, Željezničara i Sarajeva bit će nositelji u prvim pretkolima Lige prvaka i Europske lige, dok se Široki Brijeg našao među nenositeljima u Europskoj ligi.

Zrinjski će kao prvak BiH igrati u prvom pretkolu Lige prvaka, a našao se na posljednjem mjestu nositelja s koeficijentom 3,75.

Mostarci su tako izbjegli dvoboje protiv renomiranih ekipa kao što su Ludogorec iz Razgrada, Celtic, APOEL iz Nikozije, Legia iz Varšave ili Astana.

Potencijali protivnici Plemića u prvom pretkolu Lige prvaka mogu biti Shkendija Tetovo, Dudelange, Spartak Trnava, Valletta, Crusaders Belfast, Vikingur, Olimpija Ljubljana, Santa Coloma, Sutjeska Nikšić, Alashkert, Suduva Marijampole, Cork City, Spartaks Jurmala, Valur Reykjavik, Flora Tallinn i Torpedo Kutaisi.

Ždrijeb prvog kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka, je na programu 19. lipnja u Nyonu.

Prvi put u povijesti Zrinjski će dio priprema za novu sezonu odraditi u Sloveniji, a između nekoliko ponuda odlučili su se za Moravske Toplice, odnosno za hotel Ajda u kojem će momčad prvaka biti smještana od 19. do 30. lipnja.

Moravske Toplice nalaze se na krajnjem sjeveroistoku Slovenije, sedam kilometara od Murske Sobote, a prema planu priprema Plemiće čekaju tri kontrolne utakmice s protivnicima koji će tek biti potvrđeni.

Kopirati
Drag cursor here to close