Engleska

Liverpool devetkom iskalio bijes, spektakl Haalanda

Sport / Nogomet | 27. 08. 2022. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola na spektakularan način došli su do prve pobjede u Premijer ligi ove sezone, pošto su deklasirali Bournemouth sa 9:0.

Foto: Liverpool FC | Twitter  / Roberto Firmino upisao dva gola i tri asistencije

Utakmicu je obilježio Roberto Firmino s dva gola i tri asistencije, debitirao je i 17-godišnji Stefan Bajčetić, a nevjerojatno je da Mohamed Salah nije postigao gol usprkos brojnim šansama.

Manchester City je na krilima hat-tricka Erlinga Haalanda pobijedio Crystal Palace kod kuće sa 4:2, i to poslije 0:2 na poluvremenu.

Raheem Sterling bio je dvostruki strijelac u trijumfu Chelseaja nad Leicesterom. Na klupi zbog suspenzije nije bilo Thomasa Tuchela, Plavci su od 28. minuta igrali s desetoricom zbog isključenja Gallaghera, usprkos tome su vodili sa 2:0, ali su na kraju jedva sačuvali trijumf – Castagne je u 86. minutu pogodio prečku. Končanih 2:1 postavio je Barnes u 67. minutu

Jeste da Lisice nisu imale sreće, ali sva je prilika da će Brendan Rodgers završiti svoj mandat na klupi Leicestera, koji ima samo bod iz četiri utakmice.

Te utakmice bile su u središtu pažnje, ali je Brighton tiho u vrhu tabele – sada je na deset bodova poslije pobjede nad Leedsom 1:0. Jedini pogodak postigao je Pascal Gross u 66. minutu.

U preostaloj utakmici dana Brentford i Everton remizirali su 1:1. Pravo je čudo da domaćin nije pobijedio – mnogo šansi, prečke i stative, a na kraju su golom Janelta u 85. minuti stigli do boda.

Prethodno je za Karamele gol postigao Gordon u 24. minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close