Futsal Premier liga BiH

Beli Anđeli pomogli Mostarcima

Prvu pobjedu je upisala momčad Tanga, dok svoju prvu još čekaju Kaskada, Zrinjski i Beli Anđeo.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2019. u 22:00 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon četiri odigrana kola u Premijer futsal ligi BiH, dva neporažena sastava su Mostar SG i Salines. Mostar ima dva boda više, jer je u trećem kolu, iznenađujuće Salines remizirao s Belim Anđelima.

U kolu koje je iza nas iznenađenje nije bilo, strijelci su bili raspoloženi, po tri gola su postigli Anto Galić (Brotnjo) i Amel Handžić (Centar). Prvu pobjedu je upisala momčad Tanga, dok svoju prvu još čekaju Kaskada, Zrinjski i Beli Anđeo.

Momčad Mostar SG je na gostovanju kod novajlije u ovom društvu, Sloge stvari već nakon prvog poluvremena postavila na svoje mjesto. Aladžić, Lazarević i Radmilović su bili strijelci, u prvom poluvremenu. U nastavku su domaći zaprijetili golom Milanovića, dok su se Aladžić i Vesić pobrinuli za konačan rezultat.

Zrinjski je parirao koliko je mogao favoriziranom Salinesu. U tvrdoj utakmici, golova nije bilo sve do 17. minute kada je reprezentativac Srđan Ivanković osigurao početnu prednost gostima. Isti igrač se povisio na 0:2 nakon tri minute igre u nastavku, dok je točku na i stavio Vladimir Džombić u posljednjim trenucima utakmice.

Finalist play offa iz prošle sezone, momčad Brotnja je bila najefikasnija u ovom kolu. Anto Galić je ostvario hat trick, dva gola je dodao Marin Suton, po jednom su se u strijelce upisali Darko Ivanković, Ivan Prskalo, Zvonimir Ćavar, Ivan Markovića i Silvio Dujmović. Poraz Kaskade su pokušali ublažiti svojim golovima Hasan Hadžić, Samir Isanović i Abdulah Hamidović. U prve četiri utakmice prvenstva igrači Brotnja su postigli 28 golova, dok je Zvonimir Ćavar prvi strijelac lige s 10 pogodaka.

Priključak za vodećima drži za sada i Centar s devet bodova. Treću pobjedu je nekada najbolja momčad u BiH upisala na gostovanju kod Seljaka. Na krilima ove sezone vrlo dobrog Amela Handžića, Centar je došao do tri gola prednosti, ali se Seljak nije predavao, pa se vratio u život preko Pervana i Ivkovića. Tada ne scenu stupa Emir Sipović i Centar bježi na nedostižnih 2:5. Sve što su uspjeli igrači Seljaka napraviti do kraja bio je gol Duvnjaka za konačnih 3:5.

Najviše uzbuđenja je ponudio susret u Vojkovićima. Beli Anđeli su pokušali doći do još jednog boda, ali je Dejan Debelnogić svojim drugim golom za 5:3 u finišu susreta osigurao prvi trijumf Tanga u ovoj sezoni.

Kopirati
Drag cursor here to close