Veliki uspjeh

ŽKK Zrinjski 2010 jednom nogom u doigravanju: "S nogom na gasu do kraja!"

Košarkašice ŽKK Zrinjski 2010 uhvatile su formu u pravo vrijeme i u svojoj tek drugoj sezoni u najjačem košarkaškom prvenstvu u BiH uopće blizu su doigravanja!
Sport / Košarka | 29. 03. 2024. u 15:00 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ŽKK Zrinjski 2010 u četvrtak je svladao zenički Jumper sa 75:70. Mostarkama je to bila druga uzastopna pobjeda te treća u zadnja četiri kola. ŽKK Zrinjski 2010 sada je na omjeru 11-10 i kolo prije kraja na korak je od doigravanja.
 
U završnicu prvenstva ulaze prvih šest ekipa, a Mostarke drže peto mjesto. Ostatak 21. kola odigrat će se za vikend, no jasno je da će mlada mostarska ekipa dobiti još barem 10 novih utakmica.
 
Protiv Jumpera u četvrtak Mostarke su povele 12:0 i više nisu ispuštače prednost do kraja. Sara Herceg imala je 21 koš, Katarina Mihalj dodala je 19, Katja Bakalar 16, a Ana Leko 11 poena.
 
"Jako teška i zahtjevna utakmica je iza nas. Ugostili smo ekipu Jumper iz Zenice i na kraju ostvarili zasluženu pobjedu. Odlično smo otvorili susret i odmah uhvatili dobar ritam te ostvarili prednost koju smo uspjeli održati do kraja. U trećoj četvrtini je bio određeni pad u igri gdje smo napravili dosta nepotrebnih grešaka i protivnike vratili u igru. Do kraja smo skupili dosta osobnih prekršaja pa su nam tri ključne igračice nešto ranije završile utakmicu no klupa je dobro reagirala i priveli smo utakmicu kraju", kaže za Bljesak.info trenerica Zrinjski 2010 Nikolina Pandža. 
 
 
Zrinjski 2010 u zadnjem kolu gostuje kod Banovića koji se također bori za doigravanje.
 
"Pred nama je posljednja utamica "regularnog" dijela sezone. Mi smo jednom nogom već u doigravanju ali nema opuštanja. Odlučujemo sami o sebi i pobjedom u gostima kod Banovića bi potvrdili doigravanje bez obzira na  rezultat ostalih utakmica. Kako god bilo, na nama je da igramo do kraja sezone onako kako igramo svaku utakmicu, a to je bez kalkulacija i s nogom na gasu do kraja. Na kraju bi zahvalila svim gledateljima koji su nas bodrili kroz sezonu sa željom da tako bude i ubuduće!", dodala je Pandža.
Kopirati
Drag cursor here to close