Važna pobjeda

Preokret Mostarki za važnu pobjedu, na korak od povijesnog doigravanja

U utakmici 14. kola Prvenstva BiH košarkašice ŽKK Zrinjski 2010 su na svom parketu svladale Leotar 03 iz Trebinja sa 73:69.
Sport / Košarka | 05. 02. 2024. u 07:43 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarke su u nedjelju zaostajale i 12 razlike protiv Leotara, ali su na kraju izvukle vrlo važnu pobjedu. Naime, Zrinjski 2010 igra tek svoju drugu sezonu u najvišem rangu od osnutka kluba, a sada su na korak od doigravanja.

U doigravanje će prvih šest ekipa, a nakon 14 kola Mostarke s omjerom 7-7 drže upravo šesto mjesto.

"Teška utakmica protiv izravnog konkurenta za doigravanje. Nakon pražnjenja u prošlom kolu očekivali smo blagi pad u igri koji se i dogodio ali na sreću nije utjecao na rezultat utakmice. Mihalj i Bakalar su nas vukle kroz čitav susret protiv motiviranog Leotara koji je pokazao da ima kvalitetu za doigravanje", kazala je trenerica Nikolina Pandža.

Katarina Mihalj (26 poena) i Katja Bakalar (25) postigle su većinu domaćih koševa, a doprinos s klupe dala je Sara Herceg s 11 poena.

"Po prvi put smo vezali dvije pobjede u ovoj sezoni i priliku za produljenje niza imamo u Tuzli u idućem kolu. Našim navijačima hvala na pruženoj podršci i nadamo se kako će na idućoj utakmici kod kuće doći u još većem broju", dodala je Pandža.

Kopirati
Drag cursor here to close