Uspješna debitantska sezona

Za kraj uvjerljiva pobjeda košarkašica Zrinjskog

U ovakvoj utakmici trener košarkašica Zrinjskog, po godinama najmlađe momčadi lige, Nikolina Pandža je pružila priliku i igračicama koje su imale nešto manju minutažu tijekom sezone.
Sport / Košarka | 19. 04. 2023. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na najbolji mogući način košarkašice ŽKK Zrinjski 2010 zaključile su sezonu u košarkaškom prvenstvu BiH. U posljednjem prvenstvenom nastupu ove sezone košarkašice iz Mostara su bez većih problema savladale momčad Fenixa iz Banja Luke 85:45.

Već nakon prvog poluvremena domaće košarkašice su stigle do velike prednosti 40:26, prednosti koju su u nastavku samo povećavale.

U ovakvoj utakmici trener košarkašica Zrinjskog, po godinama najmlađe momčadi lige, Nikolina Pandža je pružila priliku i igračicama koje su imale nešto manju minutažu tijekom sezone. Priliku su maksimalno iskoristile sve igračice, najefikasnija je bila Leonarda Bošnjak sa 16 poena, uz samo dva promašaja iz igre, Ana Leko je ubacila poen manje, uz 7 skokova i 7 asistencija, Sara Herceg 14, Katarina Mihalj je na 12 poena dodala 9 skokova i 8 asista.

U poraženoj momčadi su tek dvije igračice uspjele otići preko deset poena. To su Ana Pavlović s 11 poena, Anđela Demirović bila najefikasnija na parketu s 19 poena. Gošće su utakmicu završile na kraju s istim brojem poena i skokova (45).

Photo: Elvis Šabić / ŽKK Zrinjski 2010 - Fenix 

Pokal za Katarinu Mihalj i specijalna nagrada za Nikolinu Pandža

Skupina prijatelja športa i navijača Zrinjskog okupljena oko internet stranica Zrinjski info i Hercegovina.in utemeljila je pokal Zrinjski.info koji se dodjeljivao nekome iz športske obitelji Zrinjski. Taj isti pokal su dobili Bojan Bogdanović i Igor Karačić u vremenima kada su branili boje Zrinjskog.

Prošle godine pokal je pripao Ivani Rozić iz HŽRK Zrinjski, a ove godine dobitnica je Katarina Mihalj iz ŽKK Zrinjski 2010. Katarina je uspješno branila boje ŽKK Zrinjski 2010 u tri kategorije i pokal odlazi u prave ruke.

Ove godine je specijalna nagrada portala Zrinjski.info i Hercegovina.in otišla u ruke najbolje trenerice u 2023. godini, a to je Nikolina Pandža. Nikolina je sa svojim Plemkinjama postigla nemoguće u debitantskoj sezoni i ovo priznanje je najmanje što zaslužuje za svoj rad u košarci i športu.

Photo: Elvis Šabić / Priznanje za Nikolinu Pandžu 
Photo: Elvis Šabić / Priznanje za Ivanu Rozić
Kopirati
Drag cursor here to close