Opet na jednu loptu

Williams - Goss i Tavares produžili seriju u Beogradu

Partizan je očito skupo platio tučnjavu u završnici prošle utakmice, jer je za ovu momčad izostanak Puntera i Lessorta bio previše. Uz sve, na drugoj strani je Tavares ostao na parketu 36 minuta, te je za to vrijeme postigao 26 poena uz 11 skokova.
Sport / Košarka | 02. 05. 2023. u 23:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna lopta je odlučila prvu utakmicu, jedna lopta je presudila u trećoj. Pogodio je bivši igrač Partizana Nigel Williams - Goss tricu za 80:77, 24 sekunde prije kraja. Nunnally je promašio na drugoj strani, Hezonja je realizirao dva slobodna, pa ona trica Ledaya od table nije pomogla Partizanu. Jeste Nunnally ukrao loptu, ali je imao tešku situaciju, gađao je barem za dva, nije pogodio.

Partizan je očito skupo platio tučnjavu u završnici prošle utakmice, jer je za ovu momčad izostanak Puntera i Lessorta bio previše. Uz sve, na drugoj strani je Tavares ostao na parketu 36 minuta, te je za to vrijeme postigao 26 poena uz 11 skokova i 3 asistencije.

Williams - Goss je bio također odličan s 22 poena za 23 minute. Ima naravno Partizan za čime žaliti jer je prvu četvrtinu dobio 32:19, jer je imao sredinom druge 41:26, ali su gosti bili uporno.

Iz picka je Tavares dobio prostora, sve više lopti se počelo spuštati ispod koša na njega, pa je Real do odmora napravio 19:7. U nekoliko navrata košarkaši Partizana nisu najbolje reagirali na zonsku obranu Reala, malo je šut stao, za Real dovoljno. LeDay i Smailagić su postigli po 15 poena, s tim da je Leday za dva poena šutirao 3/10. Nunnally je dodao 13, Madar 12 poena.

Košarkaši Partizana su promašili 19 trica. Džanan Musa je dočekan teškim uvredama, na parketu je proveo 31 minutu, te je ubacio 9 poena, ali uz šut iz igre 3/10. Mario Hezonja je ubacio tri poena više, ali je zato sakupio 14 skokova, najviše od svih igrača Reala. Naredna utakmica se igra u četvrtak u istoj dvorani.

Kopirati
Drag cursor here to close