Postoji granica

Westbrook opet u verbalnom duelu sa navijačima

"Sada imam djecu i razumijem koliko je to važno, ali važno je i ostalim članovima moje obitelji Westbrook. Moj djeca neće slušati ono što oni govore. Kada pređu tu liniju, ja ću reagirati", rekao je Westbrook.
Sport / Košarka | 29. 11. 2023. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih godina je to normalna pojava. Barem kada je u pitanju Russell Westbrook. Samo je pitanje kada će se to dogoditi. Prošle sezone se to dogodilo na utakmici play offa između Clippersa i Phoenixa.

U prosincu 2022. godine, dok je nosio dres Lakersa ušao je u raspravu s jednim od navijača Bucksa. Jedan gledatelj ga je na utakmici u Philadelphiji posuo kokicama, dok je pak drugi 2019. godine dobio doživotnu zabranu ulaska u dvoranu nakon gostovanja Westbrooka i Oklahome u Utahu.

Sada je bio problem sa domaćim navijačima koji su nezadovoljni. Došao je James Harden, Clippersi i dalje gube. Trenutačno na omjeru 7-9. Imali su negativni niz, šest poraza zaredom. Posljednju utakmicu su izgubili na svom parketu od Denvera koji je bio oslabljen. Mnogi misle kako su Clippersi daleko ispod onoga što bi trebali rezultatski nuditi na terenu. Neki navijači su očito imali što za reći prije svega Westbrooku, u samoj završnici utakmice.

Video: Westbrook u verbalnom duelu 

"Navijači misle da mogu reći što žele. Neću reći što su mi dobacivali jer nije prikladno, ali sam ja samo sebe zaštitio. Ja jednostavno ne dopuštam da navijači govore bilo što. Neću im dozvoliti da govore bilo što i onda se samo izvuku. Ja to ne podnosim, pojasnio je Russell kojeg je sutkinja Lauren Holtkamp nekako odvojila od gledatelja koji su bili jako blizu, skoro uz sami parket.

"Pretpostavljam da osjećaju da mogu na neki način reći što god, ali ovo je naš posao. Posebno su ružni njihovi komentari o našim obiteljima i sličnim stvarima te prirode. Sada imam djecu i razumijem koliko je to važno, ali važno je i ostalim članovima moje obitelji Westbrook. Moj djeca neće slušati ono što oni govore. Kada pređu tu liniju, ja ću reagirati", rekao je Westbrook. 

Kopirati
Drag cursor here to close