Prije četvrte utakmice play offa protiv Bostona

Kako je Ben Simmons izdao suigrače

U jednom trenutku su igrači Brooklyna pitali Simmonsa hoće li igrati u četvrtoj utakmici, a on je samo napustio chat. Nije ni odgovorio na pitanje, samo je napustio chat.
Sport / Košarka | 09. 08. 2022. u 16:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ben Simmons je u Brooklyn Netse stigao u tradeu u kojem je u Philadelphiju poslan James Harden. Nije Harden odigrao neku vrhunsku sezonu, ali je ipak igrao za razliku od Australaca kojeg navijači Netsa još uvijek čekaju. Nije Simmons igrao za bilo koga u cijeloj prošloj sezoni nakon sukoba s upravom Sixersa, a nakon zamjene se žalio na bolove u leđima zbog kojih nije mogao igrati.

Navijači i suigrači su se ipak nadali da će Simmons igrati barem u playoffu, a u javnosti je svojedobno izašla informacija da bi Australac svoj službeni debi za Netse mogao imati u četvrtoj utakmici serije protiv Bostona. Celticsi su vodili 3:0, Durantu i Kyrieu Irvingu je bila potrebna sva pomoć koju su mogli imati pa su računali i na Australca. No, on nije igrao, a dan uoči utakmice je objavljeno kako će Simmons operirati leđa te da će biti spreman za početak sezone 2022./23.

NBA analitičar Ric Bucher je proteklih dana objavio zanimljivu informaciju na podcastu u kojoj kaže su igrači Brooklyna tijekom play off serije protiv Bostona imali zajednički chat u kojem se razgovaralo o tome kako pobijediti Boston.

"U jednom trenutku su igrači Brooklyna pitali Simmonsa hoće li igrati u četvrtoj utakmici, a on je samo napustio chat. Nije ni odgovorio na pitanje, samo je napustio chat. Durant je u tom trenutku reagirao u stilu je li ovo netko s kime ja trebam igrati", prepričao je Bucher.

Simmons je u NBA ligu došao 2016. kao prvi izbor drafta. Odigrao je četiri sezone u Philadelphiji, a nakon ispadanja u drugom krugu playoffa 2021. kritizirali su ga i tadašnji suigrač Joel Embiid i trener Doc Rivers. Nakon toga je donio odluku da više ne želi igrati za Sixerse, zatražio trade i nije se pojavio na početku trening kampa. Nije više igrao za Philadelphiju, a 10. veljače ove godine je mijenjan u Brooklyn.

Kopirati
Drag cursor here to close