Pogled na kalendar

Vrabac potpisao za KK Pepi Sport!

Vrabac je u dosadašnjoj karijeri igrao za sa sarajevske Sparse, njemačke Gladiator Treverse i Hamburg Towerse, Partizan, španjolske Iskusni krilni košarkaš je sezonu počeo u Monsu kod bivšeg izbornika reprezentacije BiH, Vedrana Bosnića.
Sport / Košarka | 01. 04. 2023. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Senzacionalna vijest, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najboljih igrača Francuskog Evreux-a, Adin Vrabac, od sljedeće sezone nosit će dres Mostarskog KK Pepi Sport. Vrabac je u dosadašnjoj karijeri igrao za sa sarajevske Sparse, njemačke Gladiator Treverse i Hamburg Towerse, Partizan, španjolske Iskusni krilni košarkaš je sezonu počeo u Monsu kod bivšeg izbornika reprezentacije BiH, Vedrana Bosnića.

Prelazak u redove Pepi Sporta ne predstavlja veliko iznenađenje s obzirom da već dugo vremena Adin na određeni način surađuje s ovim klubom i ovom košarkaškom agencijom. 

Video: PODCAST SPORT CENTAR: PERO DUJMOVIĆ 

Na kraju treba priznati kako ovaj "transfer" predstavlja iznenađenje za one koji nisu pogledali u kalendar i svakako ekipi iz "Škole košarke Pepi Sport" treba odati priznanje za ideju kojom su nastojali obilježiti današnji datum - 1. april. 

Kopirati
Drag cursor here to close