Makedonci u Mostaru

Vlašić uoči Ohrida: Primorani smo dati svoj maksimum

Susret HKK Zrinjski i KK Ohrid igra se u utorak s početkom u 18.00 sati u dvorani na Bijelom brijegu
Sport / Košarka | 30. 10. 2017. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru četvrtog kola Druge ABA lige mostarski Zrinjski dočekuju posljednjeplasirani Ohrid, a tim povodom je u klupskim prostorijama održana press konferencija na kojoj su riječ imali trener Hrvoje Vlašić i igrač Marko Ramljak.

''Dolazi nam momčad koja ima tri poraza. Njihov trenutni položaj na ljestvici otkriva da su ispod razine u odnosu na ostale, međutim to je momčad u kojoj odskaču francuski internacionalac Remi Barry, playmaker Ross i bugarski internacionalac Tsonkov. Mi smo primorani dati svoj maksimum protiv Ohrida. Stanje u momčadi je dosta dobro, sitnih ozljeda imamo nadam se da ćemo u punom sastavu dočekati momčad Ohrida u sutrašnjoj utakmici'', izjavio je trener Vlašić.

Marko Ramljak smatra da ''Plemići'' nisu dosegnuli svoj maksimum te da mogu igrati puno bolje.

''Ne znam točno o kakvoj se ekipi radi. Mogu reći za nas da smo u dobrom ritmu, ali želim reći da nismo dosegli maksimum jer mislim da možemo pružiti puno bolje nego što smo u nekim utakmicama do sada odigrali. Energetski dajemo dosta u zadnjim utakmicama i mislim da će tako biti i sutra. Bez obzira hoćemo li biti u punom sastavu ili ćemo odmarati neke igrače, favoriti smo i siguran sam da ćemo sutra pobjediti'', kazao je Ramljak.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK AV Ohrid igra se u utorak s početkom u 18.00 sati u dvorani na Bijelom brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close