Tučnjava na košarci

VIDEO I Igrači su krenuli da se pozdravljaju, a onda je nastao kaos

Nitko ne zna što je razlog bio opće tučnjave, tek su komentatori s lica mjesta ustvrdili kako je jedna mlada djevojka ozlijeđena, kao i jedan od menadžera.
Sport / Košarka | 20. 02. 2024. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je izgledalo sasvim normalno. Utakmica između Incarnate Wordsa i Texas A&M-Commercea je bila završena. Igrači su prošli liniju pozdravljanja, neki su već bili na putu prema svlačionici kada je krenulo. Počela je tučnjava u koju se vrlo brzo uključili svi.

Video: Tučnjava po završetku utakmice 

U takvoj situaciji onima koji pokušavaju to zaustaviti je vrlo teško. Posebno neke igrače. Situacija se smirila tek nakon što su gostujući igrači uspjeli otići u svlačionicu. Nitko ne zna što je razlog bio opće tučnjave, tek su komentatori s lica mjesta ustvrdili kako je jedna mlada djevojka ozlijeđena, kao i jedan od menadžera. Dan poslije stiglo je zajedničko priopćenje u kojem stoji:

"U sveučilišnom sportu nema mjesta za ovakve stvari. Nesportsko ponašanje koje se dogodilo nakon utakmice ne odražava vrijednosti uključenih sveučilišta, kao ni Konferencije Southland i njihovih institucija članica".

Vodstvo ove konferencije (Southland) također je izdalo kratko izjavu o metežu i tučnjavi koja je nastala:

"Blisko ćemo surađivati s oba sveučilišta kako bismo pregledali snimke i izdali odgovarajuće disciplinske mjere", stoji u priopćenju Southlanda. "Nesportsko ponašanje je neprihvatljivo na Southland konferenciji i sigurnost naših studenata sportaša, gledatelja i službenih osoba ostaje glavni prioritet."

 

Kopirati
Drag cursor here to close