Nakon poraza u prvoj utakmici finala

VIDEO I Dončić: Mislite da nemamo samopouzdanja? Naravno da imamo

"Potrebno je da pogledamo snimak, da vidimo gdje smo griješili i fokusiramo se na sljedeću. Očekujete da kažem da nemamo samopouzdanja? Naravno da imamo", naglasio je Luka Dončić.
Sport / Košarka | 07. 06. 2024. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Morali smo malo pričekati. Jedni i drugi su imali dovoljno vremena da se priprema za početak finale serije. Koja bi trebala prema mnogim prognozama potrajati. Međutim, u prvoj utakmici smo gledali samo Boston.

Već nakon prve četvrtine Celticsi su vodili 17 razlike, do poluvremena su Mavsima ubacili 63 poena. Na kraju je to bilo velikih 18 razlike. Mavsi su limitirani na svega 89 poena. Kyrie Irving je ostao na 12 poena, uz šut iz igre 6/19, za tri poena je šutirao 0/5. Luka Dončić je jedini bio u svom ritmu, utakmicu je zaključio s 30 poena i 10 skokova. I pored poraza, trener Mavsa, Jason Kidd svoj optimizam pred nastavak serije gradi na dobrom izdanju svoju ekipe u trećoj četvrtini, kada je Dallas svoj zaostatak smanjio na sveg osam poena.

Video: Boston - Dallas prva utakmica 

"Bilo je dobrih stvar u trećoj i četvrtoj četvrtini, stvari na kojima možemo nešto graditi za nastavak serije. To je ono o čemu smo pričali nakon utakmice", rekao je trener Dallasa Jason Kidd.

"Fokusiramo se na sljedeću utakmicu. Mislim da smo lijepo otvarali šuteve, jednostavno nismo ih pogađali. Zato moramo da idemo utakmicu po utakmicu. Prva je gotova. Potrebno je da pogledamo snimak, da vidimo gdje smo griješili i fokusiramo se na sljedeću. Očekujete da kažem da nemamo samopouzdanja? Naravno da imamo", naglasio je Luka Dončić.

Kopirati
Drag cursor here to close