Loptanje pod obručima

Stigle pohvale u BiH

KS BiH je organizirao utakmice trećeg i četvrtog kola u kvalifikacijskoj grupi igranoj na Ilidži…
Sport / Košarka | 02. 12. 2020. u 14:08 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FIBA Europa pohvalila je Košarkaški savez Bosne i Hercegovine (KS BiH) radi uspješne organizacije kvalifikacija za Eurobasket 2022 u "balon" formatu, igranom od 23. studenog do 1. prosinca ove godine.

"Cijenimo vašu predanost uspješnoj organizaciji balona za takmičenje, što nije lagan zadatak u pandemiji COVID-19 s nekoliko ograničenja u pogledu putovanja i organizacije događaja. Cijenimo vašu podršku i posvećenost da uključite državne vlasti da pribave potrebne dozvole i/ili izuzetke kako bi olakšali ulazak i boravak igrača u vašoj zemlji. Unatoč svim poteškoćama, zajedno s vama i vašim timom uspjeli smo prevladati sve prepreke i zaključiti zakazana natjecanja na uspješan način. Sretni smo što slavimo povratak nacionalnih timova na košarkaško igralište i radujemo se što ćemo biti domaćin novih događaja u vašoj zemlji", napisao je Kamil Novak, izvršni direktor FIBA-e u dopisu upućenom Košarkaškom savezu BiH.

KS BiH je organizirao utakmice trećeg i četvrtog kola u kvalifikacijskoj grupi igranoj na Ilidži, u kojoj su prije zadnjeg kruga natjecanja plasman na Eurobasket osigurali timovi Grčke i BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close