28. rođendan kluba

Košarkaši Zrinjskog s novim dresovima na derbi s Čapljinom

U subotu HKK Zrinjski igra hercegovački derbi s Čapljinom, u kojem će pokušati ostati neporažen u ovoj sezoni, a i u petak je bilo svečano.
Sport / Košarka | 23. 10. 2020. u 16:03 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naime, na današnji dan HKK Zrinjski slavi 28. rođendan, a na 28. obljetnicu osnutka predstavio je i novi dres za sezonu 2020/2021. Mostarski košarkaši još su neporaženi u ovoj sezoni, točnije neporaženi su već sedam mjeseci, jer su i prekid prošle sezone dočekali s pojedom. 

U dvoranu na Bijelome brijegu stiže Čapljina, koja je tek u ponedjeljak došla do prve pobjede.

"Opet nas čeka teška utakmica i zahtjevan protivnik. Čapljina je tim koji je složen da napadne Ligu 6 i ono što je sigurno je to da nam neće biti nimalo lako. No nije bilo lako ni u Mrkonjić Gradu pa smo se domogli pobjede. Morat ćemo igrati s puno energije jer je Čapljina dosta iskusnija ekipa nego mi i tu energiju morat ćemo držati na 100% ukoliko želimo doći do pobjede. Uđemo li u njihov ritam igre '5 na 5' neće biti dobro. Nadam se da ćemo se uspjeti pridržavati svega što se dogovorimo. Prošle naše utakmice bile su jako neizvjesne, doslovce na jednu loptu pa takav scenarij vrlo lako možemo vidjeti i sutra”, kazao je trener Nikolić. 

Utakmica se igra u subotu u 20 sati, gledateljima neće biti dozvoljen ulaz, ali zato se utakmica može vidjeti putem YouTubea.

 “Igramo protiv iskusnog tima i fizički moćnog, ali mislim da smo mi do sada pokazali da možemo igrati sa svakim. Posebno budemo li igrali timski, kako obranu tako i napad. Nadam se da ćemo biti u stanju ispoštovati sve trenerove zamisli i bude li tako možemo se nadati dobrom rezultatu”, rekao je kapetan ekipe Tihomir Vranješ, a prenosi službena stranica Zrinjskog.

Njegov suigrač Omar Pajić je dobar dio prošle sezone proveo upravo u Čapljini i dobro poznaje sastav Borisa Džidića. 

“Ostao sam negdje do polovice prvenstva i mogu reći da je to za mene bilo dobro iskustvo. Sada sam dio ove mlade ekipe koja je pokazala da može igrati sa svakim. Nadam se da ćemo igrati na naš način, u jakom kontaktu, s puno trke i dobro u obrani. Poklopimo li sve ovo mislim da pobjeda neće doći u pitanje”, istaknuo je Pajić.

Kopirati
Drag cursor here to close