Prvi otkaz

Srbija bez Bogdanovića na Eurobasketu

"Ono što je poznato je da u predstojećoj seniorskoj akciji neće biti NBA igrača", naglasio je za medije u Srbiji, Svetislav Pešić izbornik Srbije.
Sport / Košarka | 10. 06. 2022. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako ovih dana reprezentacija svakako nije u centru pažnje, nakon svega što se dešavalo u završnici ABA lige i odluke Partizana, svakako da informacija o neigranju Bogdana Bogdanovića na Eurobasketu. Problem leži u činjenici da je Bogdan operirao skakačko, desno koljeno, a oporavak traži vrijeme.

"Bogdanović je prije dva-tri tjedna operirao skakačko, desno koljeno, a oporavak traži vrijeme, ne baš kratko, minimum tri mjeseca. Skoro svakodnevno se čujemo, zahvat je protekao u najboljem redu u jednoj klinici u Kaliforniji. On ostaje još mjesec dana u Americi, a onda bi trebao doći u Srbiju, u Beograd", rekao je liječnik Dragan Radovanović za Sport Klub.

"Nemam potrebe da žurim, posebno što još nije spuštena zavjesa na završnice košarkaških prvenstava u Europi. Krajnji rok je 20. lipanj, a može da se desi da spisak reprezentativnih kandidata za kvalifikacioni prozor FIBA i Evropsko prvenstvo objavim i sredinom sljedećeg tjedna. Već je plasirana šira, a ovo bi bila uža lista. Ono što je poznato je da u predstojećoj seniorskoj akciji neće biti NBA igrača", naglasio je za medije u Srbiji, Svetislav Pešić izbornik Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close