NBA

Odlična utakmica Bojana Bogdanovića i jedna od najčudnijih utakmica Bogdana Bogdanovića

Prvo ime susreta u sastavu Jazza bio je Donovan Mitchell s 28 peona.
Sport / Košarka | 24. 12. 2021. u 08:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon vrlo dobre večeri protiv Charlottea Bojan Bogdanović i njegov Utah Jazz nastavljaju s pobjedama. Najbolji hrvatski košarkaš postigao je noćas 18 poena u 128:116 pobjedi protiv Minnesota Timberwolvesa.

Bogdanović je imao šut 6 od 10, s time da je u pola sata pogodio četiri od pet trica, te dodao dva skoka, jednu ukradenu i dvije izgubljene lopte, pišu Sportske novosti.

Prvo ime susreta u sastavu Jazza bio je Donovan Mitchell s 28 peona, Rudy Gobert dodao je 20 uz 17 skokova i četiri blokade, a najefikasniji u redovima Timberwolvesa bio je Malik Beasley s 33 poena.

Za Minnesotu zbog zaraze koronavirusom nisu igrali najveće zvijezde Towns i Edwards.

Priča NBA večeri bio je Bogdanovićev prezimenjak Bogdan Bogdanović. Srpski košarkaš je protiv Philadelphije promašio prvih 13 šuteva (od toga osam trica) pa na kraju bio junak u pobjedi Atlanta Hawksa.

U zadnje četiri minute Bogdanović je sam vodio Atlantu do pobjede 98:96 nanizavši deset poena bez ijednog promašaja. Nitko od njegovih suigrača u tom periodu nije uspio zabiti, a na drugoj strani prva zvijezda Phile Joel Embiid promašio je šut za produžetak.

Kopirati
Drag cursor here to close