Završni turnir

Spartak nadigrao Široki

Zach Nutall koji je nedavno napustio ekipu je itekako nedostajao ekipi Širokog Brijega koja se mučila u šutu za tri poena (6/28).
Sport / Košarka | 20. 03. 2024. u 00:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog Brijega doživjeli su težak poraz u prvoj utakmici završnog turnira ABA 2 lige koji se igra na Pecari. Ambiciozni Spartak iz Subotice je slavio 67:95.

Šest minuta prije kraja prvog poluvremena, Široki je imao zaostatak od osam poena, međutim do kraja poluvremena gosti su imali već velikih + 17 (33:50). U nastavku utakmice, domaća ekipa nije uspjela ozbiljnije ugrozite goste koji imaju ambiciju i ulaska u ABA ligu. Prvo ime je bio Filip Barna s 21 poenom, Cerovina je dodao 16, Medarević i Marelja su dodali po 13 poena.

Kod Širokog Brijega je Pepin stao na 17 poena, Junaković i Čolak su također ubacili po 13 poena. Zach Nutall koji je nedavno napustio ekipu je itekako nedostajao ekipi Širokog Brijega koja se mučila u šutu za tri poena (6/28), dok su gosti ubacili 50 posto trica (18/36). Barna je pogodio pet trica, Cerovina četiri (4/5).

Spartak je sada nakon ove pobjede prvi s omjerom 9-2, Široki ima 7-4, identičan omjer kao i Podgorica. Šenčur je naredni protivnik Širokog.

Kopirati
Drag cursor here to close