Ako već zovu...

Smith: Nisam znao gdje je Hrvatska, ali prihvatio sam poziv

"Ne, nisam znao gde je Hrvatska, nisam. Kada sam došao u Hrvatsku, to mi je bilo prvi put da sam bio tamo", rekao je Jaleen Smith za Eurohoops.
Sport / Košarka | 10. 09. 2022. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amerikanac Jaleen Smith priznao je da nije puno dvojio o dolasku u reprezentaciju Hrvatske.

Smith se pokazao na ovom Eurobasketu da je bio dobar izbor za Hrvatsku. Iskreno je progovorio o motivima zbog kojih je prihvatio poziv Hrvatske.

"Nemam tu što puno reći. Ako te neka zemlja želi u svojoj reprezentaciji, zašto igrač ne bi iskoristio takvu priliku? Ne, nisam znao gde je Hrvatska, nisam. Kada sam došao u Hrvatsku, to mi je bilo prvi put da sam bio tamo", rekao je za Eurohoops.

Foto: Twitter / Jaleen Smith

Jaleen Smith (27) je košarkaš Berlinske Albe. Radi se o momku koji je odradio cijelu sveučilišnu karijeru na sveučilištu New Hampshire, nakon čega se prijavio na NBA draft, gdje nije odabran. Kao svoju iduću stanicu odabrao je Njemačku.

Prvo je dvije godine proveo u Heidelbergu, a onda još dvije u Riesen Ludwigsburgu.

Druga sezona u Ludwigsburgu donijela mu je nagradu za MVP-a njemačke lige i fantastične brojke, što mu je osiguralo transfer u Albu, s kojoj me prošle sezone osvojio njemačku ligašku titulu, upisavši 23 poena u posljednjoj utakmici..

Hrvatska u nedjelju poslijepodne igra osminu finala Eurobasketa protiv Finske.

Kopirati
Drag cursor here to close